یکی از سؤالات پرتکرار این است که چگونه تعداد بیشتری حرکت بارفیکس انجام دهیم؟ این حرکت یکی از حرکات فوق العاده برای افزایش قدرت عضلات بالاتنه است و تقریباً در همه دوره ها و آموزش های نظامی مورد استفاده قرار می گیرد. اما همین حرکت فوق العاده، سختی ها و دشواری هایی نیز به همراه دارد و شاید در همان اولین تکرارها با مشکل مواجه شوید.
در این مقاله با یک برنامه منسجم به شما آموزش می دهیم که چگونه تعداد حرکات بارفیکس خود را به طور قابل توجهی افزایش داده و هر روز عضلات بالاتنه خود را تقویت کنید.
اولین نکته برای تمرین حرفه ای و تکرارهای بیشتر، یادگیری تکنیک ها و اصول اولیه این حرکت است.
اگر کف دستها به سمت صورت شما باشد: عضلات جلو بازویتان تقویت خواهد شد.
اگر کف دستها به سمت یکدیگر باشد: عضلات ساعد و پنجه تقویت خواهد شد.
اگر کف دستها به به سمت بیرون باشد: عضلات زیر بغل تقویت خواهد شد.
نکته مهم: به یاد داشته باشید که هرچقدر دستها را بر روی میله بارفیکس بهم نزدیک تر کنید، عضلات سینه ای تان بیشتر درگیر می شود.
باید قبل از انجام حرکت بارفیکس، عضلات شانه و سینه را تنظیم نموده و سپس حرکت را انجام دهید. برای اینکار کتف را پایین برده و عضلات سینه را به سمت بالا بکشید. بهتر است قبل از هربار تکرار حرکت، عضلات سینه و کتف خود را تنظیم نموده و سپس بدن خود را بالا بکشید.
در حین انجام حرکت و آویزان شدن از میله، دستها باید کاملاً در حالت باز و کشیده بوده ولی زانوهایتان را خم کنید.
هیچگاه بعد از بالا بردن چانه روی میله ، برای استراحت چانه خود را روی میله قرار ندهید. به محض اینکه چانه تان از میله عبور کرد، بدن خود را پایین آورده و مجدداً بعد از اصلاح حالت کتف، حرکت را از ابتدا شروع کنید.
یکی دیگر از نکات مهم برای انجام صحیح حرکت شنا، حرکات آرام و کنترل شده است. به هیچ وجه به یکباره یا ناگهانی تغییر وضعیت ندهید، زیرا احتمال آسیب دیدگی وجود دارد.
بهتر است برای خودتان برنامه ریزی منظمی داشته باشید و از هر روز بارفیکس رفتن بپرهیزید. زیرا بعد از انجام تمرین ، عضلات شما نیاز به استراحت کوتاه و عضله سازی خواهد داشت.
انجام این تمرین، به صورت یک روز در میان یا گنجاندن آن داخل برنامه ورزشی تان می تواند انتخاب بهتری باشد.
در ادامه به اشتباهاتی که در حین انجام این حرکت ممکن است انجام دهید، اشاره خواهیم کرد.
منظورمان از تکرارهای ناقص، زمانی است که شما بدون پایین آوردن بدن خود به انجام تکرارها ادامه دهید.
این در حالی است که برای انجام کامل حرکت، حتماً باید بدن خود را پایین آورده و به حالت آویزان درآورید. اگر بدنتان را کامل پایین نیاورید، نمی توانید از همه مزایای بارفیکس بهره مند شوید.
دقت داشته باشید که در حین انجام حرکت و خم کردن آرنج، نباید آرنج ها به سمت بیرون متمایل باشد. آرنج ها را دقیقا در راستای میله خم کنید.
با همین تکنیک ساده، عضلات شانه و سینه ای تان بیشتر تقویت خواهد شد.
یکی دیگر از نکات مهم در حین انجام این حرکت، زاویه دادن به کمر در حین بالا کشیدن سینه است. همین تکنیک ساده باعث درگیری بیشتر عضلات سینه ای شما خواهد شد، در نتیجه سعی کنید بدنتان را در حین بالا بردن، صاف نگه ندارید.
هدف گذاری نیز در انجام این حرکت اهمیت زیادی دارد، تعداد تکرارهایتان باید دست یافتنی و قابل انجام باشد.
به عنوان مثال، اگر به تازگی تمرینات خود را شروع کرده اید، به هیچ وجه نباید تعداد تکرارها و هدفتان را بیشتر از ۵ تکرار در نظر بگیرید. انجام ۳۰ تکرار برای یک فرد تازه کار بیش از حد دست نیافتنی و حتی تخیلی است. اینکار خیلی زود نا امیدتان خواهد کرد.
اگر به دنبال نکات و تکنیک های حرفه ای برای بهبود تمرینات بارفیکس خود هستید، حتماً مقاله نکات فوق حرفه ای برای بهبود تمرین بارفیکس را بخوانید.
فرمول: توانایی بارفیکس زدن شما در حالت عادی + ۱۰ تکرار بیشتر
برای افزایش تکرارهای بارفیکس و پیشرفت شما در انجام این حرکت بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
اولین قدمی که برای پیشرفت می توانید انجام دهید، افزایش قدرت دستها و مچ است. برای اینکار کافی است، فقط از میله آویزان شده و بدنتان را در حالت کشیده نگه دارید.
یکی از راه حلهای دیگر برای شروع تمرینات ، استفاده از بارفیکس کوتاه یا هر میله ای است که در ارتفاع پایین تری قرار دارد.
برای این نوع تمرین باید بتوانید زانوهای خود را خم کرده و پاهایتان را روی زمین قرار دهید. سپس همانند بارفیکس، سعی کنید بدن خود را بالا بکشید.
یکی دیگر از بهترین و کمک کننده ترین راه حل ها برای پیشرفت در تمرینات ، کمک گرفتن از باندهای کشی یا کش بدنسازی است.
کافی است باند کشی را به میله بسته و پاهایتان را روی کش سوار کنید. با همین تکنیک ساده می توانید آرام آرام عضلات خود را قوی تر کرده و تعداد تکرارها را به مرور زمان افزایش دهید.
به دنبال راههایی برای جذاب تر کردن تمرینات با میله بارفیکس هستید؟ مقاله جذاب ترین ورزش ها با میله بارفیکس شما را سرشوق خواهد آورد.
هرگاه که احساس کردید، دیگر به هیچ وجه نمی توانید بارفیکس زدن را تکرار کنید. می توانید از یکی از اعضای خانواده یا دوستانتان کمک بگیرید.
از دوست یا خواهرتان تقاضا کنید تا پاهای شما را بگیرد تا بتوانید تکرارهای بیشتری انجام دهید. نگران نباشید، به مرور زمان که پیشرفت کنید دیگر نیاز به کمک هیچ کسی نخواهید داشت.
یکی از اصلی ترین عضلات درگیر در حین انجام حرکت ، عضلات جلوبازوی شماست. در نتیجه تقویت و کار کردن روی این عضلات بارفیکس زدن را برایتان راحت تر خواهد کرد.
یک جفت دمبل برداشته و با انقباض عضلات جلوبازو، سعی کنید به سمت صورتتان نزدیک کنید. حرکت را به آرامی تکرار کنید و مجدداً به حالت ابتدایی حرکت بازگردید.
نمی دانید جلوبازو با دمبل اثر گذاری اش بیشتر است یا با هالتر؟ مقاله جلو بازو با دمبل، هالتر صاف یا هالتر EZ، جواب همه سؤالهایتان را خواهد داد.
سعی کنید تمرینات خود را متنوع نموده و فقط به یک نوع از حرکت بارفیکس بسنده نکنید. دستهایتان را بچرخانید. پاهایتان را کاملاً بالا بکشید یا مثلاً دستها را با فاصله بیشتری بگیرید.
حتی می توانید در حین انجام حرکت بدنتان را به سمت چپ و راست حرکت دهید و عضلات بیشتری را در حین انجام حرکت درگیر کنید.
منبع فارسی
fitamin.ir