همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

مراقبت از باتری موبایل

  باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از گوشی‌ های هوشمند دسترسی مستقیم به باتری ندارند؛ مانند گوشی‌های اپل و سامسونگ. علاوه بر این تعویض باتری نه تنها گران است که نگرانی‌های زیست محیطی نیز دارد.

در واقع موبایل‌های هوشمند یک فاجعه محیطی هستند و افزایش طول عمر باتری موبایل به کاهش آلودگی کمک می‌کند. در ادامه راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل را توضیح می‌دهیم.

۱. چگونه باتری موبایل تخریب می‌شود

باتری موبایل به طور مثال ظرفیت ۵۰۰۰ هزار بار شارژ را دارد و این ظرفیت از صفر درصد و تا ۱۰۰% را دربر می‌گیرد؛ اما هنگامی که موبایل‌مان ۷۵% شارژ دارد، ولی شارژ می‌کنیم یکی از آن ظرفیت کم کرده در حالی که به جای ۱۰۰%، یک چهارم آن یعنی ۲۵% دریافت کرده‌ایم. هنگامی که باتری موبایل کمتر از۲۰% شد بهتر است آن را شارژ کنیم.

۲. در گرما و سرمای شدید موبایل را قرار ندهیم

گرما و سرمای شدید عمر باتری موبایل را کاهش می‌دهد. پس بهتر است اگر برای مسافرت به اقلیم‌های سردسیر و گرم‌سیر می‌رویم تا حدامکان موبایل را در ماشین بگذاریم و در معرض نور مستقیم آفتاب، باران و رطوبت قرار ندهیم.

۳. شارژر‌های سریع

امروزه شارژر‌هایی به نام شارژر‌های سریع به بازار آمده که که باعث کاهش طول عمر باتری موبایل‌ها می‌شوند. باید به یاد داشته باشیم، به غیر از مواقع اضطراری از آن‌ها استفاده نکنیم.

۴. نگذاریم به صفر درصد برسد

درست است که ما می‌خواهیم حداکثر استفاده را از ظرفیت دفعات شارژی باتری ببریم، اما این موضوع نباید باعث شود که ما وقتی موبایل صفردرصد شارژ دارد آن را به شارژ بزنیم. در واقع هر زمانی که باتری به صفر می‌رسد ممکن است از کار بیفتد؛ بنابراین نباید بگذاریم شارژ موبایل به صفر درصد برسد.

۵. تا ۵۰% شارژ خوب است

اگر عجله نداریم و می‌توانیم زمان بیشتری را برای شارژ کردن موبایلمان بگذاریم بهتر است آن را در دو مرحله شارژ کنیم یعنی یک مرحله تا ۵۰% و در مرحله بعدی تا۱۰۰% در این صورت به باتری فشار کمتری می‌آید.

۶. شارژ خالی کردن

هنگامی که نکات بالا را رعایت و تنها از یک شارژر اورجینال برای شارژ کردن موبایل استفاده کنیم دیگر زودتر از حد معمول شارژ تمام نمی‌کند به طور معمول ۱۰۰% شارژ باید تا ۱۲ ساعت (اگر با آن متوسط کار کنید) دوام داشته باشد.

۷. نور صفحه

نور صفحه موبایل را کم کنید، تا ال. ای. دی‌های صفحه موبایل برای تولید نور بیشتر، باتری بیشتری مصرف نکند و در این صورت دیرتر شارژ تمام می‌شود.

۸. قفل خودکار

اگر به تنظیمات موبایل سر زده باشیم گزینه‌ی قفل خودکار به چشم‌مان خورده است. در آنجا انتخاب می‌کنیم تا چند ثانیه (یا دقیقه) اگر صفحه موبایل لمس نشد به طور خودکار قفل شود. این نیز مثل کم کردن نور صفحه به ذخیره باتری کمک می‌کند.

۹. عکس پشت صفحه تیره

از تم و عکس‌های پشت صفحه تاریک استفاده کنیم. برای عکس‌ها با رنگ‌های روشن ال. ای. دی‌های بیشتری استفاده شده و باز هم موجب استفاده بیشتر از باتری می‌شود.

۱۰. برنامه‌های خورنده باتری

بعضی از برنامه‌ها مانند برنامه فیسبوک عامل اصلی خورنده و اتمام شارژ باتری هستند. بهتر است این برنامه هارا شناسایی و از موبایل حذف کنیم.

۱۱. حالت ذخیره باتری

در موبایل‌ها گزینه‌ای به نام حالت ذخیره باتری وجود دارد که به کمترمصرف شدن باتری کمک می‌کند. قسمت تنظیمات برای موبایل‌های مختلف، متفاوت است؛ خودمان باید آن را پیدا کرده و فعال کنیم.

۱۲. مصرف بهینه رادیو

اگر از رادیو استفاده می‌کنیم باید زمانی که به آن گوش می‌دهیم برنامه‌اش را باز کنیم. در غیر این‌صورت رادیو و دیگر برنامه‌هایی که به آن‌ها احتیاجی نداریم را ببندیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد