همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

قوه قضائیه نیازمند قاضی، کارکنان و بودجه بیشتری است


  

قوه قضائیه نیازمند قاضی، کارکنان و بودجه بیشتری است
معاون اول رییس قوه قضائیه گفت: هم اکنون دستگاه قضایی نیازمند قاضی بیشتر برای انجام وظایف و ماموریت های خود است. همچنین ما به کارکنان و بودجه بیشتری در این خصوص احتیاج داریم.
به گزارش خبرگزاری میزان سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت پرونده غنچه قوامی و اینکه حکم این پرونده هنوز به وکیل آن ابلاغ نشده است، گفت: این پرونده هنوز مراحل رسیدگی اش به پایان نرسیده است و اتهام دیگری در همین پرونده وجود دارد که در مورد آن قرار منع تعقیب صادر شده و این موضوع به دادگاه رفته و در همین اتهام اعتراضی صورت گرفته که پس از رسیدگی مجدداً به دادگاه برمی گردد و به زودی حکم آن صادر می شود.
وی همچنین در مورد اطاله دادرسی در دادگاه های شهرستان ها و تحمیل ضرر و زیان به زندگی قشر مستضعف عنوان کرد: این مطلب که پرونده ها در شهرستان ها در مقطع تجدیدنظر دچار رسیدگی طولانی می شوند، درست است. در همین زمینه لایحه ای را برای جرم‌زدایی به مجلس فرستاده‌ایم. همچنین از زمانی که مسئولیت معاون قوه قضاییه را برعهده گرفته ام چهار پیشنهاد را در گزارشی به رییس قوه قضاییه ارائه و در آن مسائل مربوط به تجدیدنظرخواهی طولانی در شهرستان ها را مطرح کرده ام.
محسنی اژیه افزود: هم اکنون دستگاه قضایی نیازمند قاضی بیشتر برای انجام وظایف و ماموریت های خود است همچنین ما به کارکنان و بودجه بیشتری در این خصوص احتیاج داریم.
وی در بخشی از سخنان خود در پاسخ به همین پرسش عنوان کرد: خوب است که بسیاری از موارد را شوراهای حل اختلاف از طریق صلح و سازش پیگیری کنند. به این ترتیب بار قابل توجهی از پرونده هایی که در دستگاه قضایی ایجاد می شود، کم می شود.
سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با آخرین وضعیت پرونده وکیل 32 میلیاردی و اینکه آیا او عضو کانون وکلای دادگستری است یا خیر؟ گفت: این پرونده در حال پیگیری است. چند نفر در این خصوص بازداشت شده اند و چند نفر دیگر نیز با قرار آزاد شده اند. پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و اینکه متهم اصلی عضو کانون وکلا بوده یا نه، من اطلاعی ندارم.
محسنی اژیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه دادسرای خصوصی دارد یا خیر تصریح کرد: قوه قضاییه دادگاه یا دادسرای تخصصی دارد؛ اما ما دادگاه خصوصی نداریم و در رابطه با این سوال جواب بنده منفی است.
وی در پاسخ به سوال دیگری که یک بدهکار بانکی که دو ماه است در اصفهان زندانی است و اخیرا خبری رسیده که پرونده اش به تهران ارسال شده است افزود: قوه قضاییه از ابتدا به پرونده بدهکاران بانکی ورود پیدا کرده و ورود ما در این زمینه برای بازدارندگی این جرم در آینده موثر بوده است و در این زمینه دولت و بانک مرکزی قول داده اند که از تکرار اینگونه جرایم جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی به سه نوع با بدهکاران بانکی برخورد می کند گفت: یک عده از بدهکاران بانکی اصلا مجرم نیستند و طبق قانون تسهیلاتی را دریافت کرده اند؛ اما به دلیل مشکلات اقتصادی نتوانسته اند آن را به بانک بازگردانند که تحت تعقیب قضایی قرار نمی گیرند.
محسنی اژیه ادامه داد: اما در رابطه با کسانی که غیرقانونی این تسهیلات را گرفته اند که برخی از آنها در زمینه برگرداندن آن تلاش می کنند و برخی تلاش نمی کنند، قوه قضاییه در این خصوص وارد می شود و این افراد تحت تعقیب قضایی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: فردی که در حال حاضر در اصفهان بازداشت است یک پرونده در اصفهان دارد و یک پرونده در تهران و در حال حاضر بنده اطلاع ندارم که پرونده اصفهان به تهران منتقل شده یا خیر؟
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مراجع قضایی خرده فروشان مواد مخدر را در کمتر از یک هفته بازداشت می کنند اما پرونده کسانی چون م.ه و ب.ز مدت زیادی است در حال بررسی است و این موضوع باعث بدبینی مردم می شود بیان داشت: اینکه پرونده خرده فروشان مواد مخدر در عرض یک هفته رسیدگی می شود، یک حسن است نه یک عیب؛ چرا که در بعضی از مواقع همه شواهد مشخص است که مثلا این ماده مخدر نزد فردی بوده و او نیز به این موضوع اعتراف می کند که پرونده خیلی سریع بررسی شده و فرد محکوم می شود؛ اما بعضی از پرونده ها نیاز به کارشناسی های متعددی دارند؛ مثل پرونده نفتی که تاکنون 9 ماه به طول انجامیده و ممکن است مدت زمان بیشتری را به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: در پرونده های اینچنینی برخی مسائل در کشورهای دیگر اتفاق افتاده که باید همه اینها بررسی شود. واقعی بودن و جعلی بودن اسناد باید بررسی شود. اینکه چه کسانی در این پرونده مقصر بودند، نیاز به بررسی بیشتری دارد و اگر همه ما و شما همه چیز را همانطور که هست بیان کنیم، مطمئن باشید که مردم ما منصف هستند و خودشان متوجه می شوند که رسیدگی به برخی از پرونده ها ممکن است چندین سال به طول انجامد.
سخنگوی قوه قضاییه در پایان نشست خبری خود در رابطه با فردی که به گفته رییس سازمان بازرسی ادعا کرده که یکی از اتوبانها متعلق به اوست گفت: فردی ادعا کرده این زمین مال اوست. دادخواستی به دادگاه ارائه داده و تقاضای پول هنگفتی کرده است که در دست بررسی است.
به گزارش خبرنگار حقوقی میزان، سخنگوی قوه قضاییه پس از پایان نشست خبری به بازدید از غرفه های مطبوعات و خبرگزاری ها در نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها پرداخت و ضمن بازدید از غرفه های رسانه ها در این نمایشگاه با نمایندگان رسانه های حاضر به گفتگو نشست.
گفتنی است سخنگوی قوه قضاییه در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر که نظر وی را در مورد شعار امسال نمایشگاه مطبوعات که "مطبوعات، آزادی مسئولانه" است، پرسید، گفت: این شعار خوبی است؛ اما من بعضاً در گفتگو با نمایندگان رسانه ها مطالبی را مطرح کرده‌ام؛ اما آنها تیتر دیگری را برای خبر خود انتخاب کرده اند.


مجموعه های آموزشی مناسب برای کارجویان


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد