ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به
گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی حسینی گفت: هندوانه میوه ای است
که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد به همین دلیل،
مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد.
وی گفت:هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است و نسبت به سایر میوه ها و سبزی ها، مقدار بیشتری بتاکاروتن دارد.
این متخصص طب سنتی افزود: هندوانه میوه
ای است که حاوی میزان بالایی از سدیم و پتاسیم است به همین دلیل از بدن در
برابر بیماری های مختلفی مانند آسم و برخی سرطانها مانند سرطان روده و
پروستات محافظت می کند.
حسینی گفت: هندوانه دارای آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که رادیکال های
آزاد و مضر را از بین می برد به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری می
کند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می کند.
وی ادامه داد: هندوانه باعث رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که
خون غلیظ دارند مناسب است.همچنین چون برای تعدیل مزاج مناسب است افرادی که
صفرا در معده و کبدشان زیاد تولید می شود بیشتر از این میوه مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند بهتر است چون جلوی ضعف آنها را می گیرد.
حسینی، بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی دانست و گفت: مصرف
هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می شود و در حالت ناشتا
مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است.
وی ادامه داد: در عین حال خوردن هندوانه برای افراد سردمزاج یا کسانی که
معده سرد دارند مضر است و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد
مفاصل می شود بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند
مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به منع مصرف هندوانه در افرادی که مشکل طحال
دارندگفت: علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل
چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.
حسینی افزود: مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند ممنوع است.