همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

تکرار وعده ایجاد 2/5 میلیون شغل


در شرایطی که فقط 3 ماه تا پایان سال باقی مانده است، وزیر کار مطرح کرد:
 تکرار وعده ایجاد 2/5 میلیون شغل 

گروه اقتصادی: در شرایطی که تنها 3 ماه تا پایان سال باقی مانده است، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بار دیگر وعده رئیس جمهور مبنی بر ایجاد 2/5 میلیون شغل را تکرار کرد. اما مشخص نیست در این فرصت کوتاه تا پایان سال، این فرصت های شغلی چگونه ایجاد می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه با تلاش های انجام شده، احتمال تحقق برنامه دولت در ایجاد 2/5 میلیون فرصت جدید شغلی تا پایان سالجاری بالا است، گفت: سالیانه حدود 1/3 میلیون متقاضی جدید وارد بازار کار می شود.
عبدالرضا شیخ الاسلامی در گفتگو با مهر با بیان اینکه طبق آخرین اعلام مرکز ایران تعداد بیکاران کشور حدود 2 میلیون و 600 هزار نفر است، از تلاش دولت در تحقق 2 میلیون و 500 هزار فرصت جدید شغلی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: البته در کنار این، طی مدت یکسال ورودی های جدیدی نیز به بازار کار خواهیم داشت. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: هر ساله 1 میلیون و 200 هزار نفر تا 1 میلیون و 300 هزار نفر متقاضی جدید وارد بازار کار شده و بخشی از افراد نیز دچار ریزش می شوند که این موارد طبیعی است. البته متناسب با آن در خیلی از موارد ظرفیت هایی نیز ایجاد می شود که خیلی روی آن تاکید نداریم. شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: در هر حال کار ایجاد 2 میلیون و 500 هزار فرصت جدید شغلی کار بسیار بزرگی است و ما در دولت تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم و امیدواری ما به تحقق این میزان شغل بالا است. وی در این زمینه که طبق آخرین گزارش مرکز آمار نرخ مشارکت اقتصادی به ویژه در مورد زنان پایین آمده است و این موضوع با افزایش ایجاد فرصت های جدید شغلی متناقض است، گفت: الزاما تغییر نرخ مشارکت اقتصادی نمی تواند به جابجایی در بازار کار بینجامد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ممکن است خانمی که تا دیروز جویای کار بود و یا حتی در بازار کار فعالیت می کرد امروز به هر دلیلی ترجیح بدهد که دیگر کار نکند و در خانه بماند. به گفته شیخ الاسلامی، فرض کنید خانمی که تا دیروز کار می کرد و ازدواج می کند تصمیم می گیرد که در خانه بماند و این افراد جزو افراد جویای کار محسوب نمی شوند و طبعا نرخ مشارکت کاهش می یابد ولی الزما یک پیام منفی برای کشور نیست. وی با اشاره به اینکه در شرایطی که کشور به دنبال کاهش نرخ بیکاری است و اولویت ما کاستن از تعداد بیکاران کشور است، پایین آمدن نرخ مشارکت اقتصادی با این معنایی که توضیح دادم خیلی برای ما نگران کننده نیست و اولویت کاهش نرخ بیکاری است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: اگر کاهش نرخ بیکاری در حد استاندارد و معقول خود قرار گرفت آنگاه اولویت به افزایش نرخ مشارکت اقتصادی تغییر می یابد. افزایش نرخ مشارکت موضوع خوبی است و افزایش فرصت های شغلی نیز هدف است اما اگر قرار باشد بین این دو انتخابی صورت گیرد افزایش فرصت های شغلی در اولویت قرار خواهد گرفت. براساس آخرین آمارگیری انجام شده در کشور، سهم صنعت از کل اشتغال موجود در کشور به 33 درصد رسیده است.  به گزارش ایسنا، براساس نتایج طرح  آمارگیری نیروی کار کشور در تابستان 1390 در این فصل در مجموع شش میلیون و 868 هزار و 786 نفر از کل نیروهای کاری کشور در بخش صنعت فعال بوده اند. از این تعداد 89/7 درصد معادل شش میلیون و 157 هزار و 634 نفر مرد و 10/3 درصد معادل 711 هزار و 151 نفر زن بودند. همچنین از تعداد کل شاغلان در بخش صنعت پنج میلیون و 177 هزار نفر و 284 نفر معادل 75/4 درصد در نقاط شهری و یک میلیون و 691 هزار و 501 نفر معادل 24/6 درصد در نقاط روستایی فعال بودند. سهم صنعت از کل اشتغال کشور در تابستان سال گذشته 31/5 درصد و در بهار سال جاری 31/8 درصد اعلام شده بود. همچنین تعداد شاغلان در بخش صنعت در تابستان سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل و همچنین بهار سال جاری به ترتیب 3/7 و 0/66 درصد رشد نشان می دهد.

نظرات 1 + ارسال نظر
بهروز 27 - آذر‌ماه - 1390 ساعت 15:59

بازم وعده دروغ تا کی /نتونستین تو 9 ماه انجام بدین تو 3 ماه میخوایین انجامش بدین وای به حال ما بیکارا واقعا نرخ بیکاری اینه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد