همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

پاسخ به شبهات آزمون استخدامی دستگاه های دولتی

  

توسط مدیر آزمون جهاد دانشگاهی انجام گرفت

مدیر مرکز آزمون‌های جهاد دانشگاهی با ارائه توضیحاتی پیرامون شبهات داوطلبان آزمون استخدامی، تأکید کرد: هیچ تخلفی در روند برگزاری ششمین دوره آزمون دستگاه‌های اجرایی صورت نگرفته است.
به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری فارس، اسفندماه سال ۹۷، ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی برگزار شد که سازمان جهاد دانشگاهی، متولی برگزاری این دوره از آزمون بود. پس از برگزاری آزمون، عده زیادی از داوطلبان در ارتباط با سامانه فارس من به نحوه برگزاری و محتوای آزمون اعتراض کردند.
امکان تقلب در آزمون با تلفن همراه، غیر استاندارد بودن سؤالات، برگزاری آزمون در شهرهای کوچک و مهر وموم نداشتن سؤالات از جمله موضوعاتی است که مطرح شده بود. برای پیگیری این موضوع و روشن شدن ابهامات موجود برای داوطلبان، سراغ حمیدرضا طیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی رفتیم که وی برای توضیحات بیشتر و کامل‌تر مدیر مرکز آزمون‌های جهاد دانشگاهی را معرفی کرد.
سید عزیز آشنا که پیش از این نیز درخصوص روند این آزمون توضیحاتی ارائه کرده بود این بار به تفکیک هر بند از اعتراض داوطلبان را بررسی کرد.
طبق درخواستی که متقاضیان به فارس من ارائه کردند، یکی از موضوعات سطح پایین و غیر استاندارد سؤالات بود که  مدیر مرکز آزمون‌های جهاد دانشگاهی پیرامون آن توضیح داد: سؤالات این آزمون توسط افرادی طراحی‌شده که عضو هیأت علمی یا  از اساتید معتبر دانشگاه هستند. تمامی این سؤالات از منابع دانشگاهی یا منابع عمومی که در دفترچه اعلام شده بود؛ انتخاب شده و ۸۰ دفترچه سؤال طراحی شد تا در کنار استانداردسازی آزمون، سؤالات تنوع مطلوبی داشته باشند.
وی ادامه داد: اینکه برخی داوطلبان، از آسانی بیش‌ازحد سؤالات گله دارند، موضوع جالبی است چراکه پیش از این عده‌ای اعتراض داشتند که چرا سؤالات دشوار است.
آشنا درباره تخلفات داوطلبین از قبیل همراه بردن تلفن همراه در جلسه امتحان، تشریح کرد: متأسفانه در تمامی آزمون‌ها، عده‌ای به دنبال تقلب و تخلف هستند ولی این موضوع که تقلب‌ها سازمان یافته باشد و عده‌ای از دست اندرکاران برگزاری آزمون به دنبال برنامه‌ریزی برای تقلب افراد باشند، از شایعات بی اساس است و صحت ندارد. از نظر منطقی نیز این امکان وجود ندارد که از رئیس دانشگاه محل برگزاری آزمون گرفته تا مراقب، همگی برای تقلب  افراد تبانی کنند!
وی اضافه کرد: برخی از داوطلبان، در  جلسه امتحان قصد استفاده از گوشی تلفن همراه خود را داشتند که این اقدام آنان صورت‌جلسه و با فرد خاطی برخورد شد اما برای جلوگیری از برهم زدن نظم جلسه آزمون، افراد خاطی تا زمان تعیین‌شده در جلسه حضور داشتند که این به‌منزله شرکت در آزمون نبوده و صرفاً برای افزایش تمرکز سایر داوطلبین انجام شده است.
 مدیر مرکز آزمون‌های جهاد دانشگاهی در رابطه با اعتراض داوطلبان مبنی بر برگزاری آزمون در شهرهای کوچک نیز تصریح کرد: برخی از شهرهای سیستان و بلوچستان بیش از ۶ ساعت با هم فاصله دارند و اگر شعبه‌ای برای برگزاری آزمون در این شهرها وجود نداشت، عدالت رعایت نمی‌شد و افراد نمی‌توانستند در آزمون شرکت کنند. ضمن آنکه آزمون پنجم دستگاه‌های اجرایی در ۱۳۹ شهر برگزار شد که این تعداد در مقابل تعداد شهرهای آزمون ششم بیشتر است و این موضوع نشان‌دهنده کاهش تعداد شهرها در این دوره از آزمون بوده است.
وی تأکید کرد: شهرهایی که ششمین آزمون استخدامی در آنها برگزار شد، بخشی از شهرهایی است که پنجمین آزمون در آنها برگزار شده بود و دلیل آن هم این است که تعداد شرکت کنندگان در آزمون ششم کمتر از آزمون پنجم بود بنابراین ادعای اینکه سازمان سنجش فقط در مراکز استان آزمون برگزار می‌کرده یا اینکه جهاد در شهرهای کوچک و روستاها آزمون را برگزار کرده، کذب است.
آشنا افزود:  به دلیل آنکه در آزمون پنجم دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش  نیز استخدام داشت، بیش از ۴۰۰ هزار داوطلب در آن دوره حضور داشتند. این در حالی است که در ششمین دوره آزمون دستگاه‌های اجرایی ۲۲۷ هزار و ۸۹۱ نفر شرکت کردند و همین کاهش میزان داوطلب، موجب شد تا تعداد واحدهای برگزاری آزمون کاهش یابد.
 مدیر مرکز آزمون‌های جهاد دانشگاهی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی سؤالات با مهر وموم به داوطلبان داده شده و جای هیچ‌گونه تقلبی وجود نداشت. لذا داوطلبان از این بابت نیز نگرانی نداشته باشند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد