ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
آلبالوی نوبری 1 کیلو
شکر 1 کیلو
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا دم آن را بگیرید و تمیز بشویید سپس با دستگاه هسته گیری و یا اگر در دسترس نبود به آرامی طوری که آلبالوها له نشوند هسته آن را با دست بگیرید.
آلبالو ها را در یک ظرف لعابی ریخته و درلایه لایه آن شکر بریزید و بگذارید در داخل یخچال به مدت 7 الی 8 ساعت بماند تا شکرها کاملا به خورد آلبالو برود.
بعد از اینکه شکرها در آلبالو حل شد آن را روی شعله قرار میدهیم تا به جوش آید.
هنگام جوش آمدن ،روی آلبالو ها کف ایجاد میشود مراقب باشید که سرریز نشود و شکر کاملا قوام بیاید.
در مرحله پایانی یک قاشق چای خوری وانیل شکری را به مربا اضافه میکنیم و ظرف را از روی حرارت بر میداریم.
اگر بخواهید از شهر مربا شربت آلبالو هم تهیه کنید باید مقدار شکر استفاده شده را دو برابر کنیم و موقعی که آلبالو ها پخت آن را جدا کرده و مجددا می گذاریم تا شهد شکر غلیظ شود و قوام بیاید .فقط باید در نظر داشته باشید که وانیل را در آخر کار استفاده کنید چون ممکن است به علت حرارت بالای مربا در هنگام جوشیدن وانیل مزه مربا را تلخ کند.
مربای آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .