همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

طرز تهیه آش خیار


  

جام جم سرا: مواد لازم- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط، پیاز: یک عدد بزرگ، لپه: یک فنجان، عدس: یک فنجان، سیر: یک بوته کوچک، خیار: ۶ تا ۷ عدد، نمک و زردچوبه: به میزان لازم، کشک: نیم کیلو، روغن: به میزان لازم، نعنا داغ: ۴ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با سیر رنده کنید و در یک قابلمه مناسب آن‌ها را با روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. لپه و عدس را هم به آن‌ها افزوده و تفت بدهید. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب بریزید و بگذارید نیم‌پز شود، سپس سیب‌زمینی و خیار خرد شده را اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود. در انت‌ها کشک را بریزید و صبر کنید چند جوش بزند و آش حسابی جا بیفتد و در ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ فراوان تزئین کرده و با اعضای خانواده نوش جان کنید. (چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد