همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

بلافاصله بعد از غذا چای نخورید



 

 

به گفته یک کار‌شناس تغذیه صرف چای در مقاطع زمانی نامناسب احتمال بروز کم‌خونی را افزایش می‌دهد.

داوود علیمردانی افزود: با توجه به اینکه میزان کم‌خونی در جامعه مخصوصاً در زنان و کودکان، بالاست، مصرف چای در زمان‌های نامناسب موجب بروز کمخونی بیشتر می‌شود.
به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: ترکیبات موجود در چای باعث بلوکه شدن ۹۰ درصد آهن موجود غذای خورده شده می‌شود. بنابراین نباید بلافاصله بعد از خوردن غذا چای نوشید اگرچه می‌توان آن را به صورت کمرنگ و برای تأمین بعضی از ریزمغذی‌ها و میزانی از آب مورد نیاز بدن در فاصله‌ای مناسب بین دو وعده غذایی نوشید.
وی توصیه کرد: بهتر است به جای مصرف بیش از اندازه‌ قند و شکر همراه چای نیز که یکی از عوامل بروز چاقی است از میوه‌های خشک نظیر توت و انجیر خشک، کشمش، خرما و.... استفاده کرد چون اینجایگزین‌های قند علاوه بر اینکه میزان کالری کمتری را نسبت به قند‌های ساده وارد بدن می‌کنند تأمین کننده بعضی از ریزمغذی‌های مورد نیاز بدن نیز هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد