ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا گفتهاند اگر میخواهید به سلامت دهان خود کمک کنید و جلوی آسیبهای دندانی را بگیرید، بهتر است آدامسهای بدون قند بجوید.
به گزارش
جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر
را در خصوص جویدن آدامسهای بدون قند مطرح میکنند:
- جویدن آدامس باعث میشود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر
میتواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندانها آسیب میرساند، کمک کند.
- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان میشود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.
- آدامسهای بدون قند حاوی شیرینکنندههایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم خوردگی دندان نمیشود.