ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
نرم افزار کامل علف های هرز باریک برگ و پهن برگ برای تهیه تماس بگیرید با ۰۹۳۶۹۸۲۴۴۸۸
خوش آمدید
در مورد هرکدام از موضوعات زیر که به مقاله ای نیازمندیت
آن را با فرمت Wordیاpdfدریافت کنید.آدرس ایمیل و
موضوع درخواستی خود
را به ۰۹۳۶۹۸۲۴۴۸۸ اعلام نمائید ( از
انتخاب شما متشکریم ).
موارد زیر را نیز بنویسید
ازجمله:
نام ،نام خانوادگی ،رشته و مقطع تحصیلی،نام دانشگاه یا موسسه محل تحصیل ،سن،جنسیت،
موارد خواسته شده به دلیل آشنایی با خوانندگان گرامی و به منظور مشارکت در طرح های کشاورزی در آینده مطرح میشود.
مقالات در صورت وجود به صورت انگلیسی نیز ارسال میشوند.
زراعت ،کاشت، داشت، برداشت، مبارزه با بیماری ها،کوددهی، سازگاری ،تنش های محیطی،آبیاری ،مبارزه با علف های هرز،مناطق کشت یا پرورش،خواص دارویی و...این گیاهان:
گیلاس
آلبالو ،آلو ،هلو ،انجیر ، زردآلو ، کیوی،سیب،انگور،خیار،هندوانه،گلابی، خربزه،طالبی،شفتالو،جو
،کدو،گندم،ذرت،خرما،خرمالو،چغندر،آویشن،دارچین،زعفران،نعناع،جعفری،گشنیز،گل رز
،ریحان،شنبلیله،کاهو،موز،نارنگی،نارنج،توت فرنگی، گون،گوجه فرنگی،لوبیا،نخود،گل فیکوس،دیفن
باخیا،بادام،پسته،چای،زیتون،کلزا،بادام زمینی،سیب زمینی،توتون،تنباکو،کنف،کتان،باریجه،
فلفل دلمه ای،سویا،آفتابگردان،کشمش،گلرنگ،لوبیا چیتی،
بادمجان،بابونه،بومادران،ترتیزک،نیشکر،چاودار،تریتیکاله،ارزن،نارگیل،تمشک،آناناس،انبه،برنج،
یونجه،شبدر،لاله،پتوس،شمعدانی،گل گندمی،بارهنگ، پیاز،سیر،پرتقال،گردو،
مریم گلی،زنجبیل،سورگوم،پنبه،ماش،باقلا،انار،کرفس،کلم،فندق،گردو،مرکبات،کنار(سدر) ،
گل داوودی،حسن یوسف،بلوط،دافنه(شوخ) ،مرزه
و در مورد هر یک از موضوعات زیر:
ملخ مهاجم،سن گندم،شته،سپردار واوی سیب،عسلک پنبه،زنجره مو،پسیل گلابی،
تریپس پیاز،کرم سفید ریشه،سوسک های حبوبات،سوسک سرشاخه دار رزاسه،
کرم ساقه خوار ذرت،کرم غوزه پنبه،کرم طوقه بر،لیسه سیب،کنه قرمز اروپایی سیب،
کنه تارعنکبوتی،زنبور تریکودراما،زنبور مغزخوار پسته،مگس گیلاس،کرم گلوگاه انار،
بیماری هایی چون، فایتوفتورا،پیتیوم،و ...
برنامه افزایش وزن برای افراد لاغر به صورت دوره های 3 ماهه
.
ساخت دستگاه خودکار تولید قارچ صدفی در مقیاس نیمه صنعتی با قابلیت کار در همه نقاط کشور در دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی طراحی و ساخته شد.دکتر مسعودی نژاد مجری این طرح گفت:در حال حاضر از 60نوع قارچ خوراکی مورد مصرف در دنیا فقط 3 گونه آن در ایران کشت میشود.
وی تولید بیشتر 22 درصد در مقایسه با روش سنتی 15-20درصد ،حفظ میزان تولید در فصل ها و شرایط مختلف آب وهوایی،کاهش مصرف آب و برق با جلوگیری از حرارت ،کاهش مصرف کمپوست تا 50درصد،کاهش فضای مورد نیاز به یک دهم و تعداد کارگر به 4/1 و امکان کشت انواع مختلف قارچ را از جمله برتری های این روش نسبت به کشت سنتی بیان کرد و افزود این دستگاه با فناوری های داخل کشور ساخته شده و گسترش آن به ویژه در مناطق محروم می تواند باعث اشتغال زایی و در دسترس قرارگرفتن ماده غذایی ارزشمندی شود.