همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

بخش کشاورزی به توسعه نرم افزاری نیاز دارد


  

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی:
بخش کشاورزی به توسعه نرم افزاری نیاز دارد
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت:اگر اعتباراتی برای پیشبرد عملیات نرم افزاری در اختیار سازمان نظام مهندسی کشاورزی قرار گیرد زمینه ارتقاء دانش کشاورزان برای به کارگیری استفاده صحیح از سیستم های نوین آبیاری فراهم می‌شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور حمد کبیری، رئیس سازمان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار در جمع خبرنگاران حاضر و به سوالات آنان پاسخ داد.
کبیری با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان جامعه در مسایل مختلف بخصوص در حوزه کشاورزی نیازمند آگاهی بخشی است، اظهار داشت: رسانه های دیداری، شنیداری و مجازی ابزار اصلی گسترش ارتباطات در جامعه و آگاهی بخشی به افراد هستند.
وی با تاکید بر لزوم نگاه تحلیلی به مسائل بخش کشاورزی بیان کرد: خبرنگاران با نگاه نقادانه خود می توانند موضوعات بخش کشاورزی را تحلیل کرده و نتایج حاصل از آن را که کمک به آگاه سازی جامعه می کند، منتشر نمایند.
رییس شورای مرکزی به نقش مهم خبرنگاران کشاورزی برای تقویت ارتباط میان کشاورزان و جامعه مصرف کننده تاکید کرد و افزود: خبرنگاران می توانند پل ارتباطی میان این دو قشر جامعه باشند و مسائل مرتبط میان آنها را شناسایی و اطلاع رسانی کنند.
کبیری، ارتقای آموزش و توانمندسازی اعضاء جهت ورود به فضای کسب و کار را از اولویت برنامه های سازمان برشمرد و گفت: برگزاری مرتب دوره های آموزشی باعث میشود اعضا به دانش و تکنولوزی روز مجهز شوند و با کسب مهارت لازم آماده ورود به عرصه تولید شوند.
وی با تاکید بر کم کردن فاصله بین بهره بردار و مهندسین کشاورزی پیشنهاد کرد: دولت برای کم کردن فاصله بین بهره بردار و مهندسین جوان برای طرحها و پروژه های بخشهای آب، کشاورزی و محیط زیست پیوست آموزشی و نرم افزاری تهیه و خدمات مورد نیاز بهره برداران در زمینه آموزش و آشنایی با فنون جدید را از تولیدکنندگان این خدمات با اولویت سازمانهای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی خریداری نماید و درصدی از بودجه یارانه بخش کشاورزی را تحت عنوان یارانه خرید دانش کشاورزی هزینه کند.
کبیری، شرکت های خدمات فنی مهندسی کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره وری در بخش کشاورزی دانست و افزود: در حال حاضر بیش از 2000 شرکت در سراسر کشور در حال ارائه خدمات به بهره برداران هستند و مهندسین کشاورزی نیز با تخصصهای مختلف در این شرکتها مشغول فعالیت هستند.
وی جایگاه شرکتهای دانش بنیان در بخش کشاورزی را در شرایط پساتحریم ضروری دانست ویاد آورشد: نیروی انسانی متخصص و قابل توجهی داریم که می توانیم  حتی صدور خدمات فنی مهندسی بخش کشاورزی را به دیگر کشور‌ها  داشته باشیم.
رییس شورای مرکزی با بیان اینکه وظیفه صدور پروانه ها از محل دریافت تعرفه انجام می شود، تصریح کرد: این خدمات تا آن زمانی که در حوزه مسوولیت دولت بود، برای آن ردیف اعتباری بود. در حالی که ما این امکانات را در اختیار نداریم  که راه حل این موضوع تعیین و دریافت تعرفه دانسته شد که بدلیل تنگناهای مالی بخش ناچاریم تعرفه ها را پایین بگیریم در حالی که هزینه های واقعی بیش از تعرفه پرداختی است.
کبیری اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه پیشنهاد شد؛ به منظور ارتقاء خدمات فنی و مهندسی بخشی از اعتبارات حوزه کشاورزی به عنوان بودجه های ردیفی مورد نیاز نرم افزاری حوزه کشاورزی اختصاص پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد هزینه های آبیاری تحت فشار (عملیات سخت افزاری) توسط دولت پرداخت می شود گفت: اگر بخشی از این اعتبارات برای پیشبرد عملیات نرم افزاری در اختیار سازمان نظام مهندسی کشاورزی قرار گیرد زمینه ارتقاء دانش کشاورزان برای به کارگیری و نحوه استفاده صحیح از سیستم های نوین آبیاری فراهم خواهد شد که خود در افزایش بهره وری بخش نقش بسزایی خواهد داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد