همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

چهار قلوهای بروجردی که در بیمارستانی در تهران به دنیا آمدند در سلامت کامل بسر می برند.


چهار قلوهای بروجردی که در بیمارستانی در تهران به دنیا آمدند در سلامت کامل بسر می برند.

به گزارش واحد مرکزی خبر پدر این چهار قلو ها گفت :‌ خداوند به وی چهار فرزند سالم عطاء نموده و از این اتفاق مبارک بسیار خوشحال است .

وی افزود : 2 پسر و 2 دختر وی در سلامت کامل بسر می برند و نامهای آنها مهدی یار ، مهزیار ، فاطمه نورا و فاطمه حورا است.

وزیر آموزش و پرورش به مناسبت درگذشت معلم بروجردی « محسن خشخاشی » پیام تسلیت صادرکرد.


وزیر آموزش و پرورش به مناسبت درگذشت معلم بروجردی « محسن خشخاشی » پیام تسلیت صادرکرد.
 
به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، متن پیام دکتر علی اصغر فانی به شرح زیر است:

« انالله واناالیه راجعون »

با کمال تاسف و تاثر باخبر شدیم ، جامعه فرهنگیان استان لرستان و شهرستان بروجرد داغدار از دست دادن معلم گرانقدر، مرحوم محسن خشخاشی هستند.

اینجانب با اندوهی فراوان درگذشت جانکاه و غم انگیز معلم ارزشمند دبیرستان حافظیه بروجرد «زنده یاد محسن خشخاشی» را به خانواده محترم و داغدار ایشان و فرهنگیان کشور به ویژه معلمان سخت کوش استان لرستان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

آموزش وپرورش ضمن بررسی ابعاد اجتماعی و تربیتی و علل وقوع این حادثه ، خود را به صیانت از هویت و منزلت معلمان سراسر کشور موظف دانسته و بر حمایت قضایی ویژه نسبت به حقوق خانواده محترم این معلم گرانقدر تاکید می نماید و از دستگاه های انتظامی و قضایی رسیدگی عاجل به ابعاد مختلف این واقعه اسف بار را خواهان است.

 علی اصغر فانی

وزیرآموزش وپرورش

بدرقه باشکوه معلم فقید؛ محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد+تصاویر

آیین تشیع پیکر معلم بروجردی با حضور اقشار مختلف مردم بروجرد، فرهنگیان و دانش آموزان روز دوشنبه دراین شهر برگزار شد.

به گزارش ایرنا این معلم دو روز پیش به دست دانش آموزی با ضربات چاقو کشته شد.

پیکر این معلم پس از اقامه نماز در قطعه هنرمندان قبرستان دارالسلام به خاک سپرده شد.

بنابراین گزارش در ایین تشیع پیکر این معلم امام جمعه، فرماندار بروجرد و مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان حضور داشتند.

دراین آیین پیام وزیر آموزش و پرورش قرائت شد که در آن وزیر آموزش و پرورش ضمن تسلیت این حادثه ناگوار به جامعه فرهنگیان کشور و استان لرستان و شهرستان بروجرد از مجامع قضایی خواست تا با جدیت پرونده این معلم را پیگیری کنند.
 
حاضران در مراسم تشییع با گفتن "معلم شهیدم شهادت مبارک" عزا عزاست امروز معلم شهیدم پیش خداست امروز"  خواستار استعفای مدیر آموزش و پرورش بروجرد و پاسخگویی مسئولان شدند.
 
در همین حال خبرگزاری ایلنا در مورد حاشیه های این مراسم این گونه نوشته است:
 
حدود سه هزار نفر از مردم بروجرد صبح امروز در مراسم تشییع پیکر «محسن خشخاشی»، دبیر فیزیک دبیرستان پسرانه حافظی که دو روز پیش توسط یکی از دانش آموزانش به قتل رسید، شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در حالی که چندین هزار نفر از مردم بروجرد صبح امروز (دوشنبه ۳ آذر) برای تشییع پیکر این معلم مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان واقع در خیابان مدرس غربی تجمع کرده بودند، جنازه او با دخالت پلیس به صورت مستقیم از خانه به آرامگاه دارالسلام منتقل شد.

بر اساس این گزارش، هنگامی که مردم حاضر مقابل اداره آموزش و پرورش از انتقال جنازه به دارالسلام مطلع شدند، به سمت این آرامگاه که در شمال شهر بروجرد و بالای منطقه رودکی واقع شده است حرکت کردند.

بیش از یکصد معلم که در مراسم تشییع جنازه مرحوم خشخاشی شرکت کرده بودند به مقابل اداره آموزش و پرورش آمدند. آنان به نحوه برگزاری مراسم تشییع جنازه این معلم معترض‌ بودند.

یکی از معلمان حاضر در تجمع با انتقاد از محدودیت‌های ایجاد شده برای شرکت کنندگان در مراسم تشییع جنازه مرحوم خشخاشی به ایلنا گفت: حتی یک بلندگو هم در اختیار صنف معلمان قرار ندادند تا مطالب خود را بیان کنیم یا برای معلم کشته شده مداحی کنیم.

او در تشریح فضای مراسم افزود: در این مراسم فردی از جانب فرمانداری پشت بلندگو قرار گرفته بود که متن‌های از پیش آماده شده را می‌خواند.
 
 
 
محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد 
محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد 
 

محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد 
 
محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد 
 
 محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد
محسن خشخاشی بر دستان مردم بروجرد به خاک سپرده شد 

هشدار جدی به آموزش و پرورش در پی معلم‌کشی در مدرسه

دو روز پیش دبیر فیزیک دبیرستان حافظی بروجرد، بر اثر اصابت ضربات چاقوی یکی از دانش‌آموزان خود جان باخت.

مسئولان آموزش و پرورش استان لرستان در توضیح جزئیات این قتل اعلام کردند که متأسفانه این دانش‎آموز در مقطع دبیرستان مشغول به تحصیل بوده است. این دانش‎آموز غیبت‎های متوالی داشته و در درس‎هایش نیز ضعیف بوده که معلم وی خواستار حضور والدینش به مدرسه می‎شود. پس از حضور والدین، این دانش‎آموز به کلاس برمی‎گردد و معلم از او می‎خواهد برای موجه‌کردن غیبتش به دفتر مدرسه مراجعه کند که او با چاقو به جان معلم می‎افتد و ...

با دکتر کورش محمدی استاد دانشگاه و رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران درباره علل و انگیزه‌های این فاجعه انسانی در مدرسه که کانون‌ اصلی تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است به گفت‌وگو نشستیم.

با بیان اینکه حادثه قتل معلم به دست یک دانش آموز 15 ساله در لرستان یک حادثه است و نمونه‌های آن در غرب نیز وجود دارد اظهار کرد: باید مواجهه متولیان امر و رسانه‌ها با این موضوع مدیریت شده باشد.

وی ادامه داد: این حادثه موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شد و جای تسلیت به جامعه معلمان دارد. باید تاسف خورد که یک معلم دلسوز بدون گناهی جان خود را از دست بدهد.

نظام آموزشی ما تنها اصطلاح "پرورش" را به یدک می‌کشد/مشاوره، حلقه مفقوده آموزش و پرورش

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران با بیان اینکه از دو منظر می‌توان به این موضوع نگریست اظهار کرد: نخست آنکه در نظام تعلیم و تربیت ما، "پرورش" چندان کاربردی نشده و یک نظام آموزشی داریم که اصطلاح "پرورش" را با خود به یدک می‌کشد. آموزش و پرورش ارتباط آنچنانی با خانواده‌ها ندارد و یک نظام آموزشی آرمانگراست که افراد را به قصد کسب مدرک تربیت می‌کند و هدف غایی آن بیشتر مدرک است تا کارایی‌ها و قابلیت پرورشی دانش‌آموز.

محمدی با بیان اینکه پس از بررسی‌ها و پرس‌وجوهای انجام شده در مورد این دانش آموز که معلم خود را به قتل رسانده مشخص شد وی به کرات غیبت داشته و در مدرسه حاضر نمی‌شده است، گفت: باید دید نقش مشاوران در این مدرسه چگونه بوده است که این موضوع را بررسی کنند. مدرسه باید از وضعیت روحی و روانی و خانوادگی دانش آموزانش مطلع باشد . متاسفانه امروز مشاوره یک حلقه مفقوده در آموزش و پرورش است. امروز چند نیروی پرورشی در مدارس داریم و آیا همه آنها مهارت لازم برای برقراری ارتباط با دانش آموزان را دارند؟

وی افزود: متاسفانه نیروهای پرورشی در سطح مدارس نیروهای کمرنگی هستند.

چرا یک دانش آموز باید سلاح سرد با خود حمل کند؟

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران ضمن تاکید بر اینکه البته این اظهارات نافی مسئولیت خانواده نیست، عنوان کرد: وقتی چنین اتفاقی می‌افتد باید پذیرفت که این دانش آموز با انگیزه قتل معلم به مدرسه نرفته است. صحیح است که چاقو به همراه داشته اما این موضوع دلیل بر این نیست که وی انگیزه قتل داشته است. دقیقا مشکل همین جاست که چرا یک دانش آموز باید سلاح سرد با خود حمل کند؟

محمدی ادامه داد: این مسئله که دانش آموز با خود سلاح سرد به مدرسه برده است باید کجا بررسی شود؟ آیا خانواده مقصر است؟ یا آموزش و پرورش مقصر است و یا جامعه؟ باید سیستم را بررسی کرد. احتمال نخست این است که این فرد شاید از اختلال روانی رنج برده و دچار افسردگی، پرخاشگری و تبعات آن بوده باشد، اگر چنین شرایطی وجود داشته باید تحت کنترل قرار می‌گرفت. همه دانش آموزان به لحاظ روانی در یک سطح نیستند.

وی با اشاره به اینکه از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که فرد تحت فشارهای تربیتی خانواده قرار داشته و تحت تاثیر الگویی که پرخاشگری و جسارت به بزرگترها را القا می کند قرار گرفته باشد گفت: در چنین شرایطی باز هم چیزی از بار مسئولیت نظام تربیتی و پرورشی در خانه دوم دانش آموز که مدرسه است کم نمی‌شود. حالت سوم نیز این است که ممکن است این دانش آموز تحت فشارها و استرس‌های ناشی از شرایط موجود در مدرسه قرار گرفته باشد. روش‌های ناصحیح تربیتی، برخوردهای تند و شکننده، ارائه الگوهای تند، دیکتاتور مآبانه و پرخاشگرانه از سوی اولیا مدرسه بی‌تاثیر نیستند. دست آخر نباید از الگوهای پرخاشگری ارائه شده توسط جامعه، محیط و رسانه‌هایی چون ماهواره غفلت کرد.

رویکرد رفع تکلیفی آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان پرخاشگر

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران ضمن تاکید بر اینکه مدارس با دانش آموز دارای اختلال روانی یا سطحی از پرخاشگری آزار دهنده با رویکرد رفع تکلیفی برخورد می‌کند و برنامه‌ای برای دانش آموزان پرخاشگر ندارند، اظهار کرد: این دانش آموزان یا طرد می شوند و یا اخراج و نظامی وجود ندارد که وی تحت مراقبت باشد.

محمدی افزود: از سوی دیگر شاهد ارتباط معنایی میان خانواده و اولیای مدرسه نیستیم. غیبت‌های مکرر این دانش آموز، نوع ارتباطش با هم مدرسه‌ای‌ها و معلمینش در چارچوب یک نظام تعاملی میان خانواده و مدرسه قابل بررسی است. آموزش و پرورش ما ارتباط ضعیفی با خانواده‌ها دارد و متولی پرورشی نیست.

این حادثه یک هشدار جدی برای نظام تعلیم و تربیت ماست

وی تصریح کرد: البته این موارد نافی حرکت زشت، تخریبی، ضدارزش و فاجعه بار این دانش آموز نیست و نباید با آن احساسی برخورد کرد. این حادثه به لحاظ قضایی و انتظامی یک شیوه برخورد می طلبد اما یک هشدار جدی برای نظام تعلیم و تربیت ماست و باید ریشه‌یابی‌های دقیق انجام شود. 
 

نمایندگان بروجرد درگذشت محسن خشخاشی معلم فقید بروجردی را تسلیت گفتند.


نمایندگان بروجرد درگذشت محسن خشخاشی معلم فقید بروجردی را تسلیت گفتند.

علاء الدین بروجرد در پیام تسلیت خود آورده است:

 خبر عروج شهادت گونه معلم اندیشمند و توانا ، مرحوم محسن خشخاشی در یک حادثه تلخ و باور نکردنی موجبات بُهت و تاثر خاطر شدید مردم شریف بروجرد و بالاخص جامعه فرهنگیان و دانش آموزان شهر گردید.

این پیام می افزاید: بروجرد پیوسته در طول تاریخ مهد فرهنگ و ادب و دانش بوده است و معلمین بروجردی در این عرصه مقدس با همه ی وجود و هستی خویش بهترین ها را به ملت بزرگ ایران تقدیم نموده اند و افسوس که شرایط امروز شهرمان به گونه ای رغم خورده است که چنین حادثه تلخی که هیچ تناسبی با فرهنگ والای مردم بروجرد ندارد اتفاق افتاده است.

مرحوم محسن خشخاشی که عمری را در راه جهاد با جهل و تعلیم و تعلم گذرانده بود در حالی به دیدار حق شتافت، که زخم دشنه فردی جاهل و روان پریش این شخصیت ارزشمند و فرزند برومند را از جامعه فرهنگیان و مردم شهر گرفت.

همچنین بهرام بیرانوند نیز در نطق میان دستور خود درگذشت این معلم فقید را تسلیت گفت. 

420 مبتلا به ایدز در بروجرد/ استان لرستان دو هزار مبتلا به ایدز دارد


مسئول بیماریهای واگیردار شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد از شناسایی تعداد ۴۲۰ بیمار به ایدز در این شهر خبر داد.


به گزارش مهر، شهرام ممدوحی در همایش ایدز در محل شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار داشت: با توجه به پیشرفت علم در حال حاضر می توانیم از بروز بیماری جلوگیری کرده و یا در صورت مبتلا به ایدز تا حدودی  آن را درمان کنیم.

وی ادامه داد: ابتلا به بیماری ایدز و بروز این بیماری در حال حاضر به معنای این نیست که فرد بیمار در مدت زمان کوتاهی جان خود را از دست می دهد بلکه زمان بیماری ممکن است سالها بطول بینجامد.

ممدوحی با اشاره به عوامل ابتلا افراد به ایدز گفت: اعتیاد تزریقی شایعترین عامل در انتقال و شیوع بیماری ایدز در بین مبتلایان است که بعد از آن برقرار کردن رابطه جنسی دومین عامل در سرایت بیماری در سطح کشور بوده که متاسفانه این عامل هر روز رو به افزایش است.

مسئول بیماریهای واگیردار شبکه بهداشت و درمان بروجرد افزود: در حال حاضر حدود ۲۷ هزار بیمار مبتلا به ایدز در کشور، دو هزار نفر در استان لرستان و ۴۲۰ بیمار در شهرستان بروجرد وجود دارد.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۶۰ بیمار مبتلا به ایدز در بروجرد در قید حیات هستند که تعدادی از این بیماران تحت درمان قرار دارند.

ممدوحی عنوان کرد: ابتلای زنان باردار به بیماری ایدز نیز خطر بزرگی است که باید با برنامه ریزی کنترل شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر برای پیشگیری از مبتلا شدن زنان باردار در بروجرد سه مرکز در حاشیه های شهر به منظور انجام آزمایشات بیماری ایدز راه اندازی شده است.

مسئول بیماریهای واگیردار شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: در این مراکز آزمایشات مربوط به بیماری ایدز  برای زنان باردار به صورت رایگان انجام می شود.