همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

افزایش سطح زیرکشت سیر ارگانیک در بشاگرد

افزایش سطح زیرکشت سیر ارگانیک در بشاگرد

افزایش سطح زیرکشت سیر ارگانیک در بشاگرد 



بشاگرد  - شبکه خبری کشاورزی ایران


گروه: کشاورزی 


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد از افزایش سطح زیرکشت سیر در این شهرستان خبر داد. 



به گزارش ایانا، محمد رییسی در این باره گفت: در سال گذشته 50 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت سیر اختصاص می یافت که امسال با افزایش سطح زیرکشت این محصول این میزان به 60 هکتار رسید. وی تولید سال گذشته را 450 تن اعلام کرد و افزود: با توجه به عملکرد 9 تن در هر هکتار پیش بینی می شود در سال جاری بیش از 540 تن محصول سیر از اراضی بشارگد برداشت شود.


وی فصل کشت این محصول را از اوایل مهرماه تا پانزدهم آبان ماه دانست و افزود: از اوایل اردیبهشت برداشت این محصول آغاز و تا نیمه خرداد این محصول برداشت می شود.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد نقاط مهم کشت این محصول را بخش گوهران و دهستان دستگرد و داربسر دانست و افزود: با اجرای کلاس ترویجی در زمینه کاشت، داشت و برداشت سیر و همچنین تولید بذر در منطقه کشاورزان آموزش دیده اند و می توان عدم استفاده از کودهای شیمیایی را از مزیتهای بسیار مهم این محصول دانست که تولیدی کاملا ارگانیک و سالم را دربر خواهد داشت.


وی درخصوص مشکلات موجود در تولید این محصول هم نکاتی عنوان کرد و افزود: نداشتن آب کافی، کوچک بودن اراضی ناتوانی کشاورزان در بازاریابی از عمده مشکلات تولید این محصول ارگانیک است که در استان دارای رتیه اول است./


سایر مطالب با موضوع سیر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد