ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این
متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: بادمجان حاوی فیبر بالایی است. برای
درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم
پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است. وی اضافه کرد: مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن
است به همین علت غذای بسیار خوبی برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند
زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز هست. این متخصص تغذیه افزود: بادمجان اثر نرم کننده،
برطرف کننده یبوست و ادرار آور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع
کمخونی بسیار مفید است. مصرف بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و افراد
را از خطر سکته قلبی حفظ میکند. صفوی گفت: بهترین روش پخت بادمجان آب پز کردن و
پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معدههای ضعیف مناسب
نیست. افرادی که بواسیر و درد چشم دارند نباید از بادمجان استفاده کنند
زیرا بیماری آنها را تشدید میکند. این گونه اشخاص اگر میخواهند بادمجان
بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن یا سرکه بپزند و بخورند.
سایت همیار استخدام ها: