همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

بادمجان افراد را از سکته قلبی حفظ می‌کند


یک متخصص تغذیه:
بادمجان افراد را از سکته قلبی حفظ می‌کند
جام جم آنلاین: مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: مصرف بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از سکته‌قلبی حفظ می‌کند.
سایت همیار استخدام ها:

این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: بادمجان حاوی فیبر بالایی است. برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

وی اضافه کرد: مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است به همین علت غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز هست.

این متخصص تغذیه افزود: بادمجان اثر نرم کننده، برطرف کننده یبوست و ادرار آور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع کم‌خونی بسیار مفید است. مصرف بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از خطر سکته قلبی حفظ می‌کند.

صفوی گفت: بهترین روش پخت بادمجان آب پز کردن و پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده‌های ضعیف مناسب نیست. افرادی که بواسیر و درد چشم دارند نباید از بادمجان استفاده کنند زیرا بیماری آنها را تشدید می‌کند. این گونه اشخاص اگر می‌خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن یا سرکه بپزند و بخورند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد