ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
افزایش تولید کیوی در استان مازندران
مازندران - خبرگزاری کشاورزی ایران
گروه: کشاورزی
امسال تولید کیوی در مازندران بیش از 24 هزار تن افزایش داشته است.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، رییس سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال تولید کیوی در مازندران بیش از 24 هزار تن افزایش داشته است، گفت: امسال در بیش از چهار هزار و 810 هزار هکتار از باغهای استان، کیوی کشت شد که این میزان در مقایسه با پارسال 23 هزار هکتار افزایش سطح کشت دارد.
عنایت الله تورنگ افزود: پیش بینی می شود امسال حدود 107 هزار تن کیوی در مازندران تولید شود.
وی تصریح کرد: مدیریت صحیح، بکارگیری اصول فنی در باغ کیوی در مراحل کاشت، داشت و برداشت همچنین استفاده از ارقام مناسب آب و هوایی استان مازندران از علتهای اصلی افزایش تولید این محصول است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران با 85 درصد سطح کشت کیوی رتبه نخست تولید کشور را دارد گفت: کیفیت کیوی تولید شده در مازندران با انواع تولید کیوی خارج کشور قابل رقابت است.
تورنگ آماده سازی بستر صادرات و احداث انبار ذخیره سازی و سردخانه متناسب با این نوع میوه را در حفظ تولید کیوی ضروری دانست./