ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
گامی بزرگ در امنیت غذایی مصرف کنندگان شیر:
اجرای طرح تحقیقاتی بررسی باقیمانده های دارویی در شیر
خراسان رضوی - خبرگزاری کشاورزی ایران
گروه: پژوهش و تحقیقات
معاون فنی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از اتمام طرح بررسی باقی مانده های دارویی تتراسیکلین و پنی سیلین در شیر استحصالی مراکز جمع آوری شیر تحت پوشش این اداره کل خبر داد.
به گزارش ایانا، دکتر جواد اعلمی در این رابطه افزود: هزینه اجرای این طرح که از نوع طرحهای کاربردی است 90 میلیون ریال بوده است.
وی در رابطه با اهداف اجرای این طرح پژوهشی گفت: با کاهش مصرف آنتی بیوتیکها در دام با توجه به ایجاد مقاومت دارویی در مصرف کنندگان شیرهای حاوی آنتی بیوتیک، اجرای این طرح گامی موثر درتامین بهداشتی شیر خواهد بود که نتیجه آن افزایش کیفیت این فرآورده و مواد لبنی حاصله و نیز بسترساز صادرات این ماده مغذی خواهد بود.
معاون فنی دامپزشکی خراسان رضوی از مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی به عنوان مجری طرح فوق یاد کرد و دامنه شمول این طرح را استانی دانست.
دکتر اعلمی یادآور شد: با توجه به اینکه سرطان زایی بعضی از آنتی بیوتیکها در انسان به اثبات رسیده است اجرای این طرح می تواند گامی در جهت امنیت بهداشتی مواد غذایی لبنی برای تمامی مصرف کنندگان در رده های سنی مختلف باشد./