همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

ضعف عضلات را با میگو جبران‌کنید


ضعف عضلات را با میگو جبران‌کنید
جام جم آنلاین: مصرف میگو به دلیل وجود ماده معدنی فراوان و ارزش غذایی بالا زمانی که با سبزیجات تازه بخارپز شود باعث بهبود ضعف‌های عضلانی می‌شود.

دکتر حمیدرضا فتوحی، متخصص تغذیه به ایسنا گفت: میگو از نظر تغذیه‌ای در گروه گوشت‌ها جای می‌گیرد اما در میان محصولات دریایی دارای ارزش غذایی متفاوتی است؛ به‌این‌ترتیب که در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئین و 46 میلی گرم منیزیم وجود دارد. پس می‌توان آن را یک گوشت پر از پروتئین نامید.

در‌ضمن منیزیم فراوانی که در میگو وجود دارد کمک می‌کند تا افرادی که کلسترول و ‌تری‌گلیسرید بالا دارند، از این مشکل رهایی پیدا کنند.

وی تاکید کرد: به علاوه اگر فردی با مشکل بی‌اشتهایی و تهوع روبه‌رو است با مصرف میگو می‌تواند این مشکل را رفع کند.

دکتر فتوحی تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی کم سبزی و مملو از غلات تصفیه شده احتمال بروز کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد و عادت به خوردن میگو به دلیل وجود ماده معدنی یاد شده بخصوص اگر با سبزیجات تازه و یا بخارپز استفاده شود، ضعف‌های عضلانی را برطرف می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد